Prv­ní myš­len­ky nám utí­ka­ly k našim ukra­jin­ským přá­te­lům a part­ne­rům, jako je tře­ba Oksa­na Bula, Alla Hut­ni­čen­ko, Kate­ry­na Micha­licy­na a dal­ší. Pro­to jsme hned jim i jejich blíz­kým nabíd­li pomoc.

Ale při­šlo nám to málo. A tak jsme jako nakla­da­tel­ství ode­sla­li cel­kem 100 000 Kč na kon­to vel­vy­sla­nec­tví Ukra­ji­ny a na účet SOS Ukra­ji­na orga­ni­za­ce Člo­věk v tís­ni. Jen­že i potom jsme stá­le měli pocit, že bychom moh­li, a hlav­ně měli dělat víc.

Nako­nec jsme se roz­hod­li zapo­jit do pomo­ci také vás, naše čte­ná­ře. Z kaž­dé pro­da­né kni­hy po celý bře­zen půjde 1 Kč na kon­to SOS Ukra­ji­na spo­leč­nos­ti Člo­věk v tís­ni. Nezá­le­ží na tom, kde si kníž­ku poří­dí­te — jest­li na našem e‑shopu, knih­ku­pec­kém e‑shopu nebo u své­ho oblí­be­né­ho knih­kup­ce. Kaž­dá kníž­ka se počí­tá. Výsled­nou část­ku ozná­mí­me v půl­ce dub­na, kdy k nám dora­zí vyúčto­vá­ní od všech part­ne­rů. Věří­me, že se bude jed­nat o něko­lik desí­tek tisíc.

DĚKU­JE­ME VŠEM ČTE­NÁ­ŘŮM, DÍKY VÁM JSME POSLA­LI DAL­ŠÍCH 35 000 KČ NA KON­TO VEL­VY­SLA­NEC­TVÍ UKRA­JI­NY A NA ÚČET SOS UKRA­JI­NA ORGA­NI­ZA­CE ĆLO­VĚK V TÍSNI.

Pomo­ci samo­zřej­mě může­te i jinak. Veš­ke­ré infor­ma­ce najde­te na webu sto​ji​me​zaukra​ji​nou​.cz

Děku­je­me za vaši pod­po­ru a spolupráci.