Při­vez­li jsme vám na veletrž­ní pořa­dy desít­ku auto­rů, pro­da­li jsme stov­ky pří­bě­hů, setka­li se s tisí­ci čte­ná­ři, poslech­li si, na co se těší­te a jaká kníž­ka vám neda­la spát. Dopo­ru­čo­va­li jsme kni­hy pod­le své­ho nej­lep­ší­ho svě­do­mí, tak dou­fá­me, že nám dáte vědět, jak se vám líbí a jest­li jsme se tre­fi­li do vkusu.

Naše kni­hy také vyhrá­ly pár krás­ných cen: Cenu Čes­ká kni­ha zís­ka­la Deš­ťo­vá hůl od Jiří­ho Hájíč­ka a stu­dent­skou ver­zi oce­ně­ní pak obdr­že­lo Jeze­ro od Bian­cy Bello­vé. Našich poči­nů si všimla i Aka­de­mie science ficti­on, fan­ta­sy a horo­ru. Odnes­li jsme si soš­ky za popu­lár­ně-nauč­nou Ana­to­mii poci­tu úža­su od Anto­ní­na K. K. Kudlá­če a za román Vše­mi dary obda­ro­va­ná od M. R. Careyho.

Veletrh ale pro­vá­ze­ly i napí­na­vé oka­mži­ky. Napří­klad naše poklad­na, kte­rá je celý rok v nej­lep­ší for­mě, pocti­vě tré­nu­je a dodr­žu­je diet­ní režim, si v den nej­vět­ší­ho nápo­ru natrh­la sval a muse­la ze závo­du odstou­pit. Pře­vza­li to za ní sta­ří mara­ton­ci tuž­ka a papír.

Z naše­ho nakla­da­tel­ství si to nene­chal ujít nikdo. U pul­tí­ku se pro­stří­da­li mar­ke­ťá­ci, redak­to­ři i spi­so­va­te­lé, tak­že jste si moh­li kou­pit kníž­ku napří­klad z rukou Jana Němce. 

Bude­me se těšit zase na dal­ší roč­ník a do té doby může­te stej­ně jako my lis­to­vat naší foto­ga­le­rií. Děku­je­me, že to pro­ží­vá­te s námi!